Deniece interviewt Joelle: “Ervaringen die je opdoet tijdens het reizen zijn echt onbetaalbaar”

By  |  0 Comments

Meet our SmartUp Team! Al onze bloggers kennen elkaar door en door op zakelijk gebied, maar wat doen ze eigenlijk in het dagelijks leven verder nog? Aan iedere SmartUp Blogger de taak om iemand uit het team eens flink aan de tand te voelen. Founder Deniece wilde meer over Joelle weten! 

We hadden al eerder het filmpje ‘Inspired by 010’ met jou geschoten voor een campagne van de gemeente Rotterdam i.s.m. How2SpendIt. Hierin hebben wij het over je carrière gehad als marketeer bij Media Markt en lijkt het je tot nu toe voor de wind te gaan. Ik ben wel erg benieuwd naar jou als prive-persoon, want als ik je Instagram feed bekijk, ben jij wel iemand die een serieuze carrière goed kan combineren met een goed feest-leven!

In meerdere blogs vertel je dat het je leuk lijkt om in een co-working space zoals Hashtag Workmode te werken. Wat houdt je tegen om bijvoorbeeld voor jezelf te werken en ondernemer te worden?

‘Ik vind mijn werk hartstikke leuk bij de Media Markt en heb het gevoel dat ik er nog niet klaar voor ben om het ondernemerschap in te duiken. Daarnaast zie ik toch wel wat beren op de weg en wil ik dat grote risico nog niet nemen en vind ik het fijn om de financiële zekerheid te hebben dat er aan het einde van de maand salaris wordt gestort”.

Je hebt met je vriendin samen een webshop in bikini’s Dreamcatcherlifestyle.com, die echt te gaaf is trouwens! Het is voor mij een onhaalbare strijd om erin te passen nu ik zwanger ben, dus ik kan er alleen maar over fantaseren… Anyway; wat zijn je plannen hiervoor?

“Onze webshop blijven we zo doen, maar ik ben met iets anders bezig! Binnenkort wordt mijn nieuwe blog gelanceerd dat gaat over eten en leuke hotspots in Rotterdam. De échte pareltjes van de stad! Food & lifestyle heeft echt mijn interesse en ik kom op zoveel plekken, dus ik wil mijn lezers meenemen en inspireren.

Leuk! Ik ben gek op dat soort blogs. Wat is de naam van je nieuwe blog?

“Carb Diem. Afgeleid van pluk de dag en carbs…”

Terug naar dat vaste salaris. Ik heb een leuke stelling voor je: ‘Een stukje maand over aan het einde van je salaris of salaris over aan het einde van de maand?’

“Haha, nou daar kan ik kort over zijn: ik heb nog een stukje maand over. Vanaf jongs af aan ben ik eigenlijk gewoon al heel slecht in sparen tot grote teleurstelling van m’n ouders.”

Waar geef jij het meeste aan uit?

“Aan eten, kleding en vakanties”

Maar, waar zou je het meeste aan uit moeten geven?

“M’n spaarrekening dus! En vakanties. Ja, ik vind zulke ervaringen die je opdoet tijdens het reizen echt onbetaalbaar. Daar kan geen mooi paar schoenen tegenop”.

We gaan het even hebben over social media. Dat is toch ook een belangrijk dingetje in ons leven. Jij houdt voornamelijk van Instagram, Facebook niet zo. En als ik je feed bekijk, ben jij lekker aan het feesten en eten. Hoe houd je dat vol: een weekend feesten en maandag weer de office chick zijn?

“Ik werk bij een bedrijf waar veel jonge mensen werken. Het is dus gelukkig algemeen geaccepteerd dat je ook nog een (feest)leven naast je serieuze baan hebt. Ik zou nooit bij een bedrijf willen werken waar dat niet kan of dat je collega’s daar moeilijk over doen.

Wij gaan regelmatig met elkaar stappen trouwens en er zit heus weleens iemand op maandag vermoeid achter zijn laptop… Moet af en toe kunnen vind ik!”

Je hebt je Instagram-account op ‘open’ staan en je laat een gedeelte van je leven zien aan de rest van de wereld. Krijg je er weleens opmerkingen over wat je allemaal doet? En wat is de grootste misvatting over jou?

“Hmmm lastig , misschien dat ik wat oppervlakkig of arrogant ben? Ik post natuurlijk alleen maar foto’s van leuke feestmomenten in m’n mooiste outfits. Ik vind het wel belangrijk wat mensen van mij vinden, maar niet belangrijk genoeg om iets van mijn foto’s aan te passen. Je laat alleen maar de mooie momenten zien, maar natuurlijk is niemand zijn leven, ook zeker de mijne niet, een en al feest en gezelligheid. Maar om nou je verdriet en verveel momenten in je kloffie te posten gaat ook weer wat ver.”

We hebben net een event gehad bij Breeman MINI en op 6 september organiseren wij er weer eentje, maar dan met een ander thema. Ik ben benieuwd naar jouw ultieme droomauto en de auto from hell!

“Een zwarte Audi S8 in het zwart is mijn droomauto (kan ik me helemaal in vinden:) ). En de auto from hell: een groene Fiat Multipla!”

Er schiet me meteen wat binnen, Joelle. Zou jij niet de blogs voor SmartUp willen schrijven die gaan over waar wij girlbosses & careertigers het beste kunnen ‘winen & dinen’, nu je carb-diem.nl gaat beginnen????

“Jaaaaa, tof!”

Ok, dat is mooi! Dus, een van de volgende blogs hierover op SmartUp is van Joelle!

Deel dit artikel

Deniece von Harras

Deniece is founder van SmartUp Network, NL Zakenvrouwen en heeft een carrière achter de rug in het corporate bedrijfsleven. In haar vrije tijd reist, sport deze girlboss graag. Ook een drankje en een dansje slaat Deniece niet af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − sixteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.