Trouwen doe je zo: dé boekentip van een girlboss

By  |  0 Comments

Hoera, je gaat trouwen! Het organiseren van jouw bruiloft kan beginnen. Maar ja, waar begin je dan? Bij mij – jawel, ik stap volgend jaar ook in het huwelijksbootje! – ging het tot nu toe heel spontaan en heel geleidelijk maar ik moet eerlijk bekennen dat ik een lijstje of iets anders wat houvast biedt, af en toe wel mis.

Want hoe doe je dat eigenlijk, een bruiloft plannen? Girlboss Michèle van den Bouwhuijsen bundelde haar kennis en ervaring en schreef het boek ‘Trouwen doe je zo!’: in 10 stappen jouw droombruiloft.

Trouwen doe je zo!

Terwijl je aan het genieten bent van de roze bubbel die ‘verloofd zijn’ heet en uren op Pinterest aan het struinen bent naar inspiratie, gebeurt er ook iets anders. Er is namelijk werk aan de winkel om die droombruiloft te gaan organiseren. Ik kan niet anders zeggen dat ik ook wel eens het gevoel heb dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Maar ook, wat is handig, wat wil ik eigenlijk, wanneer moet ik wat regelen en wat mag ik absoluut niet vergeten?

Michèle, de schrijfster van het boek, organiseerde als eventmanager jarenlang bruiloften. Daardoor kwam ze erachter dat bruidsparen eigenlijk altijd tegen dezelfde dingen aanlopen, dezelfde vragen hebben en opzoek zijn naar houvast.

Michèle vroeg zich daarom af hoe ze die bruidsparen kon helpen. Het antwoord werd – je hebt vast al een vermoeden – dit boek! Een bundeling van al haar tips, ervaringen en adviezen gebundeld in een boek vergezeld met prachtige illustraties. Namens SmartUp Network mocht ik bij de boeklancering aanwezig zijn. Een hele eer en wat was het leuk (en wat zag het er mooi uit!).

Het boek is niet alleen ontzettend handig – Michèle en haar connecties uit de trouwbranche geven tips waar je dus echt wel wat aan hebt – maar ook nog eens heel inspirerend. Ze heeft dit idee namelijk helemaal zelf bedacht, uitgewerkt én uitgegeven. Hoe tof is dat! Wat mij betreft het bewijst dat maar weer dat dromen echt kunnen uitkomen met de juist mensen om je heen, positieve energie en hard werken. Nét als Michèle!

Dus, mocht je jezelf of je verloofde vriendin een leuk en handig cadeau willen geven, je koopt het boek via deze link.

Deel dit artikel

Avatar

Hoi! Ik ben Melle. Ik hou van ontbijten, verse muntthee, mensen en maandag! Jazeker, dat lees je goed. Want hoezo is maandag de stomste dag van de week? Het is wat je er zelf van maakt. Na een heel bijzonder jaar waarin ik leerde echt voor mezelf te kiezen, heb ik de knoop doorgehakt en ben ik mijn eigen coachbedrijf Make Your Day begonnen. Daarmee wil ik jou helpen, inspireren en het inzicht geven om verder te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − seventeen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.