Book launch ‘Babe, you got this’

By  |  0 Comments

Op één van de mooiste locaties van Amsterdam, met een MINI cabrio voor de deur om jaloers op te worden, G&T’s in overvloed, popcorn voor de lekkere trek, een ruimte vol girlbosses, een praatje van über-girlboss Neelie Kroes en een top DJ in de vorm van Milou Turpijn…

SmartUp Network was bij de book launch van ‘Babe, you got this’, geschreven door Martje Haverkamp en Emilie Sobels, op initiatief van Hashtag Workmode. En al deze ingrediënten zorgden natuurlijk voor een topavond!

Hét boek

Aanleiding voor deze avond is de book launch van ‘Babe, you got this’, geschreven door Martje Haverkamp en Emilie Sobels. Voor dit boek interviewde ze meer dan twintig vrouwen over hun road to success. En dat deze weg niet altijd even vlekkeloos ging, blijkt uit de eerlijke verhalen van de dames. Maar juist dat inspireert, vindt Emilie, oprichter van het succesvolle Hashtag Workmode.

“De road to success van vrouwen, inclusief fuck-ups, inspireert” – Emilie Sobels

De vrouwen geven onder andere advies over het stellen én bereiken van doelen, nemen van beslissingen, blijven relativeren, voorbereiding, uitbesteding van taken en managen van verwachtingen.

Om hebberig van te worden zo’n stapel

Maar ook hele andere, en zeker realistische, vragen komen aan de orde, zoals: ‘Hoe combineer je al je ambities én je sociale leven zonder knettergek te worden?’, en ‘Brood op de plank, want van alleen gelukkig zijn met wat je doet kun je nog niet eten’.

Dé vrouwen

Martje en Emilie hebben voor hun boek 23 vrouwen mogen interviewen, die allemaal hun eigen visie hebben op succes. Wat heeft hun geïnspireerd? Waar hebben zij het meest van geleerd? Welke tips hebben ze voor ons?

Deze vrouwen hebben allemaal hun eigen expertise en achtergrond. Dat maakt dit tot zo’n waardevol boek voor iedereen die verder wil in haar carrière of haar onderneming naar een next level wil brengen. Dé tip van oud-politica Neelie Kroes:

“Als ik niet van mezelf overtuigd ben, hoe kan ik dan verwachten dat iemand anders dat wel is” – Neelie Kroes

Dé book launch

De hele week zijn we op Instagram al lekker gemaakt voor het boek en de borrel, dus we hadden er zin in! In één van de locaties van Hashtag Workmode, op de Brouwersgracht in Amsterdam, vond het allemaal plaats!

Snel stroomt het vol met girlbosses die een hand willen leggen op een gesigneerd exemplaar. Na inspirerende woorden van Neelie Kroes, is het ook voor de rest tijd om Martje en Emilie te feliciteren.

Emilie en Martje druk aan het schrijven

Emilie en Martje druk aan het schrijven

We kijken terug op een zeer geslaagde avond! En nu gaan we lekker op de bank met het boek. Ik denk dat we het zo uit hebben… Ben jij ook benieuwd? Koop hier jouw exemplaar van ‘Babe, you got this’!

Deel dit artikel

Avatar

Ik ben Marjan (1985) en werk als financial. Mijn doel is om te laten zien dat financiën helemaal niet lastig of saai hoeven te zijn. Ik krijg er heel veel positieve energie van als ik zie dat mensen met behulp van mijn praktische tips aan de slag gaan met hun financiën. Dit doe ik voornamelijk via mijn blogs op thehappyfinancial.com. Daarnaast ben ik inmiddels negen jaar werkzaam als accountant waar ik ondernemers adviseer op financieel gebied.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − twelve =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.