Doelen stellen tijdens Goaldiggers Sessions

By  |  0 Comments

Een dag vol inspiratie en motivatie. Dat is de samenvatting van de eerste editie van the Goaldiggers Sessions, georganiseerd door the Goaldiggers Club. SmartUp Network was er natuurlijk bij (front row baby!). 

Goaldiggers Sessions, deel 1

De allereerste editie van the Goaldiggers Sessions is gepland op 7 mei in Amsterdam. Het doel van deze dag is om business vrouwen en ondernemers te inspireren om hun goals duidelijk te hebben en om deze vrouwen te inspireren om deze goals te bereiken.

Hiervoor zijn vier sessies gepland, inclusief een healthy lunch en een netwerkborrel in de Rooftop Bar. Dit alles vindt plaats in het W hotel in hartje Amsterdam. Organisatie is in handen van the Goaldiggers Club, onder leiding van Eve Tomaszewski.

Vol inspiratie en motivatie reden wij na een dag Amsterdam terug naar huis. Nu nemen we jullie mee op deze dag, aan de hand van heel veel mooie foto’s.

Sessie 1 | Eve Tomaszewski

Oprichtster van the Goaldiggers Club en powervrouw Eve neemt ons mee in haar loopbaan en vertelt ons de tien grootse fouten die zij gemaakt heeft. Lachend geeft ze meteen toe dat deze tien fouten echt niet haar enige fouten zijn geweest. Ze vertelt er wel meteen bij dat ook fouten successen zijn. Want van iedere fout kun je leren. En zo is het!

Eve Tomaszewski, oprichtster van the Goaldiggers Club deelt haar 10 grootste fouten

De lessen die ons het meest bij zijn gebleven zijn dat je niet alles alleen moet willen doen. Ben niet te goed van vertrouwen en blijf altijd in jezelf geloven.

Sessie 2 | Emilie Sobels (Hastag Workmode)

Als oprichtster en eigenaar van Hashtag Workmode (verhuur van creative co-work spaces), weet Emilie Sobels als geen ander hoe je van een goed idee een succesvolle business maakt. In deze tweede sessie deelt ze haar meest waardevolle tips.

Emilie Sobels geeft haar belangrijkste tips om van een goed idee naar succesvolle business te groeien

Belangrijk is om allereerst na te gaan of er een markt is voor je goede idee. Is er markt voor? Ga dan na hoe er geld binnen kan komen met je goede idee. En schrijf dit vervolgens allemaal op in een business plan.

Nog een levensles van Emilie: Fuck it, ship it. Een term gebruikt in webwinkels, maar zeker ook van toepassing voor andere girlbosses. Niet alles hoeft perfect te zijn voordat je live gaat met bijvoorbeeld je website. Ga er gewoon voor en monitor vervolgens hoe het loopt en stuur bij waar nodig.

Healthy lunch

Van alle goede tips hebben we natuurlijk honger gekregen. Gelukkig is er gezorgd voor een super lekkere, maar ook healthy lunch. Nu zullen de brownies en cheesecake misschien niet het meest healthy food zijn, maar ze zijn in ieder geval wel heel lekker. Een bord vol met sushi, salades en sandwiches en voldoende tijd om te kletsen met de andere girls.

Altijd belangrijk: goed eten!

En de Photo Booth doet het natuurlijk ook erg goed. We staan gewoon in de rij om een boomerang te maken met andere meiden die je vervolgens naar jezelf kunt sturen.

Sessie 3 | Milou Turpijn

Hoofdredacteur van Women’s Health Milou Turpijn weet als geen ander hoe je je goals bereikt, terwijl je een gebalanceerd leven leidt. Het verhaal van Milou is ontzettend inspirerend en geeft hoop aan iedereen die nog niet zeker weet wat ze wil.

Inspirerende woorden van Milou Turpijn, hoofdredacteur van Women’s Health

Haar loopbaan begonnen bij ING en nu als hoofdredacteur bij het grootste health & fit blad van Nederland. Dat is een mooie goal toch?

Dat is ook de boodschap van Milou. Zoek je purpose en leef daarnaar. Maar hoe vind je nu je purpose? Hoe kom je daarachter? Volgens Milou hangt je purpose in het midden van:

  • You love it
  • You are great at it
  • The world needs it

Dus, wat is jouw purpose?

Sessie 4 | Floortje Lopes

De vierde sessie van deze middag wordt verzorgd door business coach en oprichtster van Tree Full of Scones. Hoe blijf je in je eigen greatness geloven en wordt je unstoppable?

Floortje Lopes laat zien dat angst een zeepbel is die je zelf kunt doorbreken door gewoon een stap vooruit te zetten

Floortje zet ons aan het werk. We moeten opschrijven wat ons doel is en wat ons weerhoudt van ons doel. Dit mogen we vervolgens delen met onze buurvrouw. De conclusie die we na deze oefening eigenlijk allemaal trekken is dat de enige die ons tegenhoudt om ons doel te bereiken, wij zelf zijn.

Deze inspirerende business coach geeft ons mee dat elke actie die je doet een succes is, ongeacht het resultaat. Krijg je namelijk niet het gewenst resultaat van je actie, of maak je een fout, kun je hier toch van leren. Dus Floortjes tip: gewoon doen!

Rooftop Borrel

De zon begint te schijnen zodra de 50 powervrouwen van de Goaldiggers Sessions naar de Rooftop Bar van het W Amsterdam komen. Wijn erbij en wij vermaken ons nog even op het dakterras van deze bar met uitzicht over Amsterdam.

Women on top netwerk borrel

Terugkijkend op de dag concluderen we dat we weer heel veel leuke mensen hebben ontmoet, inspirerende verhalen hebben gehoor en sterk gemotiveerd zijn om onze goals te behalen.

Eve en the Goaldiggers Club, bedankt voor de organisatie en dat wij bij de Goaldiggers Sessions mochten zijn en tot de volgende keer op 10 september!

Photo credits: thegoaldiggersclub.com

Deel dit artikel

Avatar

Ik ben Marjan (1985) en werk als financial. Mijn doel is om te laten zien dat financiën helemaal niet lastig of saai hoeven te zijn. Ik krijg er heel veel positieve energie van als ik zie dat mensen met behulp van mijn praktische tips aan de slag gaan met hun financiën. Dit doe ik voornamelijk via mijn blogs op thehappyfinancial.com. Daarnaast ben ik inmiddels negen jaar werkzaam als accountant waar ik ondernemers adviseer op financieel gebied.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.