Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inspiring Influencer #5 bij Breeman MINI: Social Media & PR – Zo ga jij viral

September 6, 2017 @ 7:00 pm - 10:30 pm

€19

SmartUp Network – Inspiring Influencer #5 ‘Social Media & PR: Zo ga jij viral!’

 

Op woensdagavond 6 september vanaf 19:00 uur zijn wij te gast bij Breeman MINI in Rotterdam, Europa’s grootste MINI dealer! Hier organiseert SmartUp Network het carrière-en lifestyle event Inspiring Influencer!

 

Deze avond is bedoeld voor zowel ondernemers als ambitieuze carrièretijgers, want vanavond gaat het erom dat je de beste tips & tricks krijgt om op een positieve manier ‘viral’ te gaan en engagement te creëren met de volgers via jouw social media accounts!

 

MINI Game!

Net als bij de vorige editie van Inspiring Influencer bij Breeman MINI, gaan we op 6 september beleven of jij het in je hebt om ook viral kunt gaan. We hebben wederom een megaleuke real-life experience bedacht waaraan je kunt deelnemen aan de hand van de MINI’s in de showroom van Breeman MINI. En ja, ook deze keer ding je mee naar een waanzinnige prijs!

 

Het belooft een toffe en inspirerende avond te worden waar je jezelf en andere girlbosses leert kennen en naar huis gaat met een goed gevulde goodiebag!

 

Aarzel geen moment, want dit wil je niet missen! Koop je kaartje via deze link op Eventbrite.

 

M O N E Y! Je ticket is geld waard, want met jouw entreekaart krijg je ook nog eens toegangskorting tot de SmartUp Masterclass Social Media & PR. Tijdens Inspiring Influencer vertellen wij jou hier meer over!

 

Praktische informatie:

Datum: woensdag 6 september 2017

Tijd: 19:00 – 22:30 uur. De inloop is tussen 19:00 – 19:45 uur met een drankje en MINI snack. Het programma begint om 19:45 uur.

Locatie: Breeman MINI, Autolettestraat 20 te Rotterdam. Parkeren is gratis.

Tickets te koop via: Eventbrite

Organizer

SmartUp Network
Email:
info@smartupnetwork.nl

Venue

Breeman MINI
Autolettestraat 20
Rotterdam, 3063NP Netherlands
+ Google Map
Website:
http://www.breeman.mini.nl/nl_NL/home.html