Instagram: 6 inspirerende business accounts

By  |  0 Comments

Laten we allemaal even eerlijk zijn; het grootste gedeelte van de meiden die nu deze blog lezen, is lichtelijk Instagram verslaafd. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik als een maniek door m’n Instafeed scroll zonder eigenlijk echt te kijken.

Achteraf denk ik altijd, “was dit nou echt nodig?” Toch volg ik wel wat interessante en inspirerende accounts, die ik graag met je deel!

1 | Levo League

Een super inspirerende Instagram & website, geheel opgezet om vrouwen te helpen bij het bepalen van hun carrière pad. Adviezen, motivatie, challenges: heerlijke info om jezelf in onder te dompelen als je het even niet meer ziet zitten.

Instagram Levo League

2 | The Everygirl

De Every Girl is de ultieme online bron voor het vormgeven van het leven van de creatieve, carrière-gedreven vrouw. Op deze Instagram kun je onder andere mooie foto’s en links naar interessante blogartikelen vinden.

Instagram The Everygirl

3 | Hashtag Workmode

Man, man, man: wat zou ik hier graag een werkplek willen hebben. De leukste co-working places in Amsterdam & Rotterdam, vol met inspirerende meiden. Op deze Instagram lees je meer over hen en zie je de mooiste werkplekjes. Daarnaast lanceert founder Emilie Sobels binnenkort een boek waar ik super benieuwd naar ben, genaamd ‘Babe, You Got This’.

Instagram Hashtag Workmode

4| Remote year

Reizen óf werken: het lijkt wel alsof het een keuze moet zijn. Maar niets is minder waar! Remote Jaar brengt 50-80 inspirerende professionals, freelancers, ondernemers, avonturiers samen om een jaar lang te wonen en werken in maandelijks een andere stad. Wat een heerlijk leven. Op deze Insta zie jij de ervaringen van deze groep mensen. Pas op: dit wekt jaloezie op.

Instagram Remote Year

5 | Brit+Co

De eerste keer dat ik kennismaakte met deze Insta/website, was ik zo blij als een kind. Een kind ja. Dan zit je nog vol met creativiteit, hou je van knutselen, dingen creëren. Dat gaat op een gegeven moment verloren. Maar op deze website kun je online allerlei creatieve cursussen volgen om dit weer te ontwikkelen. Daarnaast is het verhaal van de oprichtster, Brit Morin, zó inspirerend om te lezen.

Instagram Brit + Co

En ja, je moet de site ook echt even bekijken: https://www.brit.co/shop/classes/

6 | Boss Ladies Mindset

Quotes, hoe simpel en corny soms, het blijft fijn. Heerlijk om jezelf te herkennen in een quote en vooral al je vriendinnen te taggen. Boss Ladies Mindset geeft je dagelijkse motivatie in korte teksten.

Instagram Boss Ladies Mindset

Tijdens het schrijven van deze blog kwam ik achter nog veel meer gave accounts, maar dat voor later. Vergeet ook vooral SmartUp Network niet op Instagram te volgen, wij zijn ook supergaaf, leuk, interessant en inspirerend hoor! 😉

Deel dit artikel

Joelle Berretty

Mijn naam is Joëlle Berretty en ik ben 27 jaar oud. Woonachtig in Rotterdam en werkzaam als E-Commerce Succes Manager bij ISM eCompany. Verder vind ik veel en lekker eten enorm leuk, net zoals drankjes doen in de zon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.