Dé musthave Instagram tool voor iedere girlboss

By  |  3 Comments

Even een throwback naar een paar maanden geleden toen girlboss Aranka van der Voorden ons benaderde of we interesse hadden in een Instagram tool die al onze Instadromen zou verwezenlijken. Yes please! Top secret ging ik naar een brainstormsessie om de eerste versie uit te proberen en om met andere dames al onze wensen door te geven. En nu is die tool daar!

Your Instagram Sidekick

Ik sprong een gat in de lucht toen ik dan ook het langverwachte mailtje in mijn inbox kreeg van Aranka, we zijn live! En ik mag je dan nu ook eindelijk voorstellen aan Preppr, een slimme Instagram planning tool die is ontwikkeld voor iedereen die efficiënt en effectief wilt posten op Instagram.

Ik hoor je nu denken, maar wat onderscheidt Preppr dan van de andere tools die er al zijn? Wat dacht je van nooit meer een push melding van een post missen?! Met Preppr kun je écht automatisch posten zodat je niet alsnog op de publish knop hoeft te drukken. Voor SmartUp Network gebruik ik hem al en man, man, man, wat is die fijn!

Wat kan je nog meer?

Preppr is echt mijn Instagram Sidekick. Het enige waar ik me nog maar mee bezig houdt is het bedenken van mooie en creatieve content. De andere voordelen op een rij:

 • De Instagram tool is te gebruiken als iOs app en op het web.
 • Preppr leert jouw account kennen en geeft de beste tijden om te posten.
 • Je kunt al jouw hashtags archiveren in de caption library zodat je deze niet steeds hoeft te kopiëren.
 • Daarnaast kun je de hashtags ook inplannen als eerste comment.
 • Met elke update kun je de link in bio aanpassen, heel handig!
 • No limit, je kunt zoveel posts inplannen als je wilt.
 • De visual planner geeft je een mooi overzicht van jouw toekomstige feed.

Preppr is as we speak bezig om ook de mogelijkheid om locatie en een tag toe te voegen. Het wordt dus alleen maar beter!

Ik wil deze Instagram tool!

Dat snap ik als geen ander! Preppr geeft je een maand lang een gratis trail, zodat je kunt aankijken hoe het je bevalt. Daarna biedt Preppr 4 pakketten, elk inclusief alle functies. De pakketten verschillen alleen in het aantal Instagram accounts die worden beheerd.

Hup, met een druk op deze knop ga je als de wiederwerga naar Preppr om jouw account aan te maken. Happy Prepping!

Preppr voor Instagram

Deel dit artikel

Tessa van Stijn

Van girlboss naar droombaan. Ik ben Tessa, Online Marketeer bij de drie leukste webshops van Nederland: Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Welovedeco.nl. Iedere dag is voor mij een feestje! Dagelijks houd ik me bezig met online marketing, social media, taart eten en confetti strooien. En dat het liefst onder het genot van een heerlijke cappuccino.

3 Comments

 1. Aneta

  November 10, 2017 at 8:44 am

  Super fijn dit! Dit was inderdaad nog niet op de markt. Ik ga hen proberen want het scheelt aanzienlijk veel tijd

 2. Melissa

  May 23, 2018 at 5:03 pm

  Hi Tessa!
  Zijn de foto’s in deze post van jou, of kan ik deze ook gebruiken in m’n blog?

  • smartupnetwork

   smartupnetwork

   May 24, 2018 at 2:57 pm

   Hi Melissa,

   Deze foto’s zijn van Preppr en wij mogen ze gebruike. Als je deze ook wil gebruiken, zou ik hen benaderen.
   Groetjes,
   Deniece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + three =