NRC Rotterdam: Informeel lunchen in de Witte de With

By  |  0 Comments

De hotspot van deze keer is het Nieuw Rotterdams Café in, jawel, Rotterdam! We nemen je mee en vertellen je alles dat je moet weten over een zakelijke lunch, diner of borrel in dit bruisende café aan de Witte de With.

FACTS:

Waar zijn we: Nieuw Rotterdams Café (NRC)

Welk dagdeel: Lunch

Prijsklasse: €

Adres: Witte de Withstraat 63, 3012 BN Rotterdam

Open van/tot: zo t/m do van 10:00 tot 01:00 en vrijdag & zaterdag van 10:00 tot 02:00.

EERSTE INDRUK:

NRC is een groot gebouw met hoge plafonds, maar de akoestiek is prima. Dat komt doordat de ruimte in zoveel verschillende gedeeltes is opgebroken. Hierdoor kun je je prima afzonderen. Het is een soort doolhof van allemaal nieuwe ruimtes die om de hoek komen en dat maakt het erg leuk om een plekje uit te zoeken; er is voor ieder wat wils!

MENU:

Bij NRC kan je, verdeeld over de dag, voor ontzettend veel verschillende dingen terecht. Zo is er ontbijt, lunch, high tea, diner, borrel en je kan er zelfs uitgaan. Voor de lunch kregen we een verrassing van de koks, bestaande uit onder andere een club sandwich, een broodje carpaccio en een pitabroodje gevuld met kip. Dat laatste is wellicht ietwat te informeel voor een zakelijke lunch.

Het eten kwam snel en ook het drinken stond binnen no-time op tafel. Het is dus goed mogelijk om hier binnen een uur weer buiten te staan en door te gaan naar je volgende afspraak.

ENTOURAGE:

Binnen zijn er dus heel veel verschillende ruimtes, die allemaal een verschillende sfeer uitstralen. Zo hangt er veel kunst, dat zorgt voor een urban uiterlijk en een stoere uitstraling. Maar even verderop vind je glas in lood en kleurrijke designer-achtige stoeltjes.

Er zijn verschillende ruimtes die af te huren zijn voor feesten en partijen. Daarbij kan je kiezen tussen alleen borrelen, maar NRC voorziet ook in diners voor grote groepen. Een prima plek voor een bedrijfsdiner/borrel dus!

WAAR STAAT DIT RESTAURANT VOOR:

De bediening let bij NRC meer dan goed op. Ze geven de gast de kans om oogcontact met ze te maken, waardoor je je niet bekeken maar gezien voelt. Wel is het goed om je te beseffen dat je niet iedere zakenrelatie hiermee naartoe kan nemen, simpelweg omdat het erg informeel is; zowel de sfeer als het eten.

Deel dit artikel

Laura Melenhorst

Hoi, mijn naam is Laura en binnen SmartUp Network schrijf ik over Hospitality. Dus wil je weten waar je heerlijk kan ontbijten, lunchen, dineren of borrelen met je zakenpartner(s)? Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.