Inspiring Influencer #4: dit is wat je hebt gemist!

By  |  0 Comments

Woensdagavond 21 juni was het moment daar: om 19.00 uur begon Inspiring Influencer #4. Vanaf 19.00 stroomden de uitverkorene dames een voor een binnen bij MINI Breeman in Rotterdam. Allemaal oververhit en bezweet (dat krijg je met een gevoelstemperatuur buiten van 35 graden), maar vol enthousiasme en zin in de avond.

MINI Breeman was hiervoor de perfecte locatie: het is namelijk Europa’s grootste MINI-dealer! Een prachtige showroom, vol met de meest gave MINI’s, zelfs hangend aan het plafond. Ik heb in ieder geval m’n ogen uitgekeken daar en werd er ook enorm hebberig van.

Zomerse cocktails en heerlijke hapjes

Al snel was het tijd voor een drankje. Niet zomaar een drankje, maar een prachtige mocktail. Zomerse, fruitige drankjes werden je aangeboden. En leuk dat ze waren, helemaal insta-waardig wat natuurlijk bij het thema van de avond paste 😉 In totaal waren er ongeveer 65 dames aanwezig, wat zorgde voor een gezellige pre-borrel waarin iedereen elkaar op informele manier leerde kennen.

Om kwart voor 8 was het dan eindelijk zover: het event kon beginnen. Founder van SmartUp Network Deniece, die overigens prachtig zwanger is, nam het woord en heette ons allemaal welkom op deze (hete) avond. Na een kort introductie, gaf ze het woord over aan MINI. Alle dames werden warm gemaakt voor deze geweldige auto’s. Als je er nog niet een wilde voor deze avond, dan wilde je het nu wel. Hoewel ik het mezelf totaal niet kan permitteren, vind ik de regeling van een MINI rijden in abonnementsvorm superslim een aantrekkelijk. Hierna was het zover en gingen we door naar de eregast van de avond: Kim Stolk.

Consistentie is het toverwoord

Deze avond had het thema “Versterk je boodschap en girlboss-uitstraling met een MINI”. Hiervoor was businessbabe Kim Stolk uitgenodigd, zelfbenoemd content geek. Zij nam ons mee in haar wereld en vertelde ons hoe we ervoor konden zorgen dat je verhaal gaat kloppen met wat je wilt uitstralen. In de vorm van een informeel interview, eigenlijk meer een goed gesprek, werd ons verteld hoe inhoud en buitenkant goed samen kunnen gaan.

Én wat een inspirerend verhaal dat was. Inspiring Influencer Kim, die er ook echt prachtig uitzag met haar lila schoenen, is naast een superleuk mens ook echt een inspirerende zakenvrouw. Content strateeg, docent aan de Hogeschool, oprichter van Hotterdan. Na een korte introductie van haar en wat ze allemaal doet, gingen we over op het thema. Welke keuzes kun je maken om te bereiken wat je wilt? Wat zijn je kernwaardes? En hoe vertaal je deze in je totale uitstraling?

Dit zijn slechts een paar zaken van wat er allemaal besproken is deze avond. Als er iets is wat ik in ieder geval heb geleerd: consistentie is key. Bepaal je kernwaardes en houdt deze consistent vast. In real life, privé, zakelijk, maar ook zeker op je social kanalen.

Een MINI die past bij jouw persoonlijkheid

Na deze inspirerende sessie was het tijd voor een korte pauze voor we overgingen op het interactieve gedeelte: welk MINI-model past het beste bij jouw persoonlijkheid? MINI Breeman had een aantal totaal verschillende uitgestald, met een hele andere uitstraling. Naast de MINI stond geschreven welke persoonlijkheid hij vertegenwoordigde. Jij moest beslissen welke MINI het beste bij jou paste.

Vervolgens liep de jury, onder andere bestaande uit Kim, langs de verschillende MINI’s en mocht je pitchen waarom deze auto echt jouw persoonlijkheid vertegenwoordigde. Naast dat dit leuk was om te doen, zul je je vast afvragen wat hier te winnen viel. Niet zomaar een prijs, maar een weekend rondrijden in de MINI van jouw keuze. Je begrijpt wel dat hierom hard gestreden werd en de keuze voor een winnares bleek moeilijker dan ooit. Uiteindelijk werd er dan ook niet 1 winnares gekozen, maar zelfs 2!

Goedgevulde goodiebag

Ken je dat gevoel? Je kijkt vol verwachting in je goodiebag om er vervolgens totaal teleurgesteld achter te komen dat er alleen maar folders inzitten en een paar monstertjes. Dit was het tegenovergestelde van de goodiebag die deze avond werd uitgedeeld, na gezellig na geborreld te hebben. Deze goodiebag van inspiring influencer #4 was écht een cadeautje.

Een bon voor een brazilian wax treatment bij Delete Waxing, een grote fles shampoo en enorme pot haarmasker van Keune, een heerlijke Johnny Doodle reep: het hield maar niet op. Met blije gezichten verlieten alle dames dan ook het pad.

Klinkt dit goed? Ja hé! Volgende keer dus allemaal niet twijfelen en alles op alles zetten op bij Inspiring Influencer #5 te zijn op 6 September. Houd de website en Facebook in de gaten voor meer informatie!

Deel dit artikel

Joelle Berretty

Mijn naam is Joëlle Berretty en ik ben 27 jaar oud. Woonachtig in Rotterdam en werkzaam als E-Commerce Succes Manager bij ISM eCompany. Verder vind ik veel en lekker eten enorm leuk, net zoals drankjes doen in de zon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.