Masterclass ‘Geef je loopbaan vorm’: dit is wat je hebt gemist!

By  |  0 Comments

Woensdag 29 november organiseerde SmartUp Network de inspirerende Masterclass ‘Geef je loopbaan vorm’ in Kleinhandel Office Spaces in Rotterdam. Deelnemer Vivian van der Wielen was er bij en vertelt je hoe het was.

Anderhalf jaar geleden was ik bij de kick-off van het event Inspiring Influencer. Na afloop van deze leerzame en gezellige avond ging ik vol energie terug naar huis. Omdat ik naast mijn werk een opleiding volgde, miste ik helaas de andere edities van dit inspirerende evenement. Ik was dan ook erg blij dat ik de SmartUp Network Masterclass ‘Geef je loopbaan vorm’ op 29 november kon bijwonen.

Groots dromen, klein beginnen

Het evenement staat dit keer in het teken van het vormgeven van je loopbaan en ook vanavond ga ik weer voor een flinke dosis inspiratie. We worden ontvangen in een creatieve meeting room in creative workingspace Kleinhandel Rotterdam. Al snel zitten we met een groep super enthousiaste dames aan tafel en beginnen we met een korte introductie. Het valt mij al snel op dat ik omringd word door inspirerende mensen met een mooi verhaal en grote dromen. Wat een goed begin!

Loopbaancoach Lizzy van Hijkoop begint de Masterclass met een motiverende video en zet ons vervolgens gelijk aan het werk. We beginnen met het tekenen van onze loopbaan met bijbehorende plus- en minpunten en vervolgens maken we een lijst met energiegevers(werkplezier) en energievreters(werkdruk). Gelukkig is deze lijst bij de meeste dames in balans. Tijdens de pauze praten we over onze carrière en toekomstdromen en genieten we van een lekkere kop thee en heerlijke foodbars van Arzu. Wat een verrassing.

Leef je droomleven

Na een inspirerende video over wat je zou doen als geld geen rol zou spelen, gaan we vol enthousiasme weer aan de slag. We maken een lijst met concrete doelen voor ons droomleven en met een van die actiepunten gaan we nog dezelfde avond aan de slag. Hierbij komen de leuke notitieboekjes van MIEKinvorm goed van pas. Al snel heeft iedereen een lijstje met tien punten en één actiepunt. Er wordt druk geschreven en gemaild en onderling worden er heel veel leuke tips uitgewisseld.

Al met al was het een ontzettend leerzame en gezellige avond, waarbij ik veel leuke mensen heb ontmoet en veel nieuwe ideeën heb opgedaan. Ben jij nou ook op zoek naar meer inzicht en inspiratie? Of wil je jouw netwerk van enthousiaste ondernemende vrouwen vergroten? Zorg dan dat je er de volgende keer ook bij bent.


Vivian van der Wielen

Vivian is 26 jaar en werkzaam als Marketing & Communicatie Specialist. Daarnaast heeft ze samen met een vriendin een Food & Travel blog: www.foodieshavearrived.com. Naast haar passie voor fashion & lifestyle, is ze gek op lekker eten en maakt ze graag toffe stedentrips. In het weekend gaat ze dan ook vaak op zoek naar de leukste hotspots in binnen-en buitenland.

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.