Het hebben van een ondernemende vriendin heeft voordelen!

By  |  1 Comment

Als je SmartUp Network volgt is de kans groot dat jij zelf ondernemer bent óf dat je een ondernemende vriendin tot je inner circle kunt rekenen. Good for you! Want wist je dat het hebben van ondernemende dames in je omgeving zo zijn voordelen heeft? Yes, je leest het goed. Meerdere voordelen zelfs…

En dit zijn ze: de voordelen van het hebben van een ondernemende vriendin

1 | Ze is creatief

Ondernemers staan erom bekend dat ze creatief zijn. Vaak moeten ze ook wel om van hun bedrijf een succes te maken. En jij als vriendin kan daar natuurlijk mooi van profiteren. Een vrijgezellenfeest, een babyshower of een verjaardag? Grote kans dat het een originele bedoeling wordt.

2 | Ze staat altijd voor je klaar

Ondernemers zijn vaak druk, maar als het nodig is, is jouw vriendin flexibel en maakt ze graag een uurtje voor je vrij. Relatiecrisis of ruzie met je baas? Juist. Je weet wie je moet bellen.

3 | Ze heeft een flexibele agenda

En om nog even door te gaan over het onderwerp ‘tijd’: naast het feit dat er hard gewerkt wordt is er vaak ook een spontaan moment om lekker te lunchen of samen koffie te drinken. Schijnt de zon? Reserveer maar vast een tafel op jullie favoriete terras.

4 | Ze weet overal wel iets vanaf

Ondernemers houden zich binnen het bedrijf vaak bezig met meerdere facetten: sales, marketing, personeel en de administratie. Heb jij een belangrijke vraag waar je even het antwoord niet op weet? Vraag het je vriendin, waarschijnlijk heeft ze je zo geholpen.

5 | Ze houdt van feestjes

En omdat een eigen onderneming aardig wat tijd en energie kost, worden successen uitbundig gevierd. Een nieuwe grote klant binnen gehaald of een mijlpaal bereikt? Reden genoeg voor een feestje en natuurlijk mag jij daar als vriendin niet bij ontbreken. Just saying…

Herken jij jouw ondernemende vriendin hier in? Laat het haar weten en deel dit bericht met haar!

Deel dit artikel

Lisette Kaptein

Ik ben Lisette, 34 jaar oud en ik woon met Stefan (36) en Ruben (2) in Rotterdam. In het dagelijks leven ben ik freelance Communicatie Adviseur en blogger en je raadt het al: verzot op schrijven. Ik vind het belangrijk om naast moeder zijn, ook nog een eigen carrière te hebben. Ik blog daarom graag over al mijn ervaringen op SmartUp Network.

1 Comment

  1. Aneta

    July 11, 2017 at 8:16 am

    Dit is zo waar! Mijn vriendin heeft lang geleden een bedrijfje gehad en ia er over aan het nadenken om weer iets voor zichzelf te starten. De gedrevenheid van haar geeft mij zo’n boost en vooral inspiratie om mijn doelen na te streven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =