Een mini roadtrip met de MINI #smartladiesdrivemini

By  |  0 Comments

We gaan even terug in de tijd naar woensdagavond 6 september, toen om 19.00 uur Inspiring Influencer #5 begin bij Breeman MINI in Rotterdam. Allemaal enthousiaste dames stroomden binnen om het verhaal van Kirsten Gorter, social & digital manager van H&M, te horen. Maar je kon ook kans maken op een grote MINI prijs: een roadtrip met de MINI!

Luluontheblog was de gelukkige die er met deze roadtrip vandoor ging en ze vertelt je hoe het was om MINI  te rijden! Let’s drive off to the unknown… 

Smart ladies drive MINI

Een paar weken geleden mocht ik ‘m dan eindelijk ophalen: mijn MINI Countryman. Eén van de meest luxe MINI’s uit het assortiment en dé perfecte auto voor een roadtrip. Ik nam deze mooie countryman mee voor een spin en vertel jullie graag over mijn mini adventure.

Ik won ‘m tijdens het event Inspiring Influencer #5, georganiseerd door SmartUp Network. Een avond over digital marketing en viral gaan. Na een inspirerende Q&A met Kirsten Gorter – Social & Digital Manager bij H&M – was het tijd voor een opdracht. Het idee? Maak een foto met één van de MINI’s in de showroom van Breeman MINI, voeg daar een leuke caption aan toe met de juiste hashtags en zorg voor veel likes en comments op Instagram.

Er werden vijf social posts uitgekozen die hieraan voldeden. Deze winnaars kregen een kaartje voor het volgende Inspiring Influencer event. En ik was de lucky bastard die er met de grote prijs vandoor ging: een MINI.

MINI Roadtrip

Won ik dan echt een MINI? Oké, niet helemaal. Wél een weekend proefrijden. Op vrijdagmiddag ruilde ik m’n Smart in voor een MINI Countryman. Een heerlijke, ruime auto met stoelverwarming en honderd knopjes met fancy functies. Je hebt geen sleutel nodig om de motor te starten en de auto rijdt zowat uit zichzelf weg. De perfecte auto om een weekendje mee op pad te gaan.

En dat doe ik natuurlijk in goed gezelschap; met een vriendin. We hebben allebei stressvolle weken achter de rug en kijken uit naar een fijn weekend ontspannen. De MINI rijdt fantastisch lekker en brengt ons binnen no time naar ons hotel in Antwerpen. De volgende dag gaan we vroeg op pad naar Brugge. De reis hier naartoe is easy peasy met deze auto. Na een dagje slenteren in deze mooie stad, eindigen we in een knus Marokkaans roof top restaurant; O’teur. Daarna zijn we zo weer terug in Antwerpen. De volgende dag rijden we nog even naar Ghent voor een brunch bij de Wasbar, om daarna te eindigen met een kleine tour in onze eigen stad. Die mag natuurlijk niet ontbreken.

Smart of MINI?

Deze uitgebreide testrit met de MINI smaakt naar meer. Stiekem heb ik gelijk na m’n weekend gekeken voor een eigen MINI, maar ik moet toch eerst nog even doorsparen. Thanks SmartUp Network en Breeman MINI voor deze prijs! Het was fantastisch. En yes, Smart ladies drive MINI. Alleen deze smart lady houdt het nog even bij haar Smart.


Maloe Jansen is een manusje van alles: social media specialist & creative content creator / personal shopper & stylist / event manager en je kunt haar volgen via: www.instagram.com/luluontheblog

maloe jansen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 6 =