Zakelijke lunch bij restaurant 1nul8 Rotterdam: ‘Wij zijn een alleskunner!’

By  |  0 Comments

Voor onze nieuwe rubriek, hospitality, hebben we Laura gevraagd om ons de leukste en meest geschikte plekken te laten zien waar je heen moet voor een heerlijke zakelijke lunch. Vandaag beginnen we in Rotterdam bij restaurant 1nul8. Deze plek is al jaren bekend in het rijtje van Rotterdams meest bekende horecagelegenheden.

Vorig jaar werd het verbouwd en sindsdien is er intern ook veel veranderd. Wij gingen langs om te checken hoe het er nu uit ziet, waarvoor je écht naar 1nul8 moet en met welke zakenrelatie je hier naartoe kan.

Facts:

Waar zijn we: 1Nul8

Welk dagdeel: lunch (wordt geserveerd tot 17:00 uur)

Prijsklasse: €€

Adres: Meent 108, 3011 RJ Rotterdam

Open van/tot: ma-wo van 10.00 tot 01:00, do-za 10:00 tot 02:00, zo 10:00 tot 00:00

Eerste indruk

Bij binnenkomst springt de 12 meter lange bar meteen in het oog. Ook voor een woensdag is er erg veel te doen in dit restaurant. Mede-eigenaar Fäbiän Loveriks schuift bij ons aan en brandt los: ‘We hebben veel verbouwd het afgelopen jaar. Er zijn nu verschillende hoekjes gecreëerd om werkelijk iedereen te kunnen bedienen. We zijn daarom niet alleen een restaurant, we kunnen alles.’ En dat zie je terug. Er wordt koffie gedronken, geluncht en her en der zelfs een wijntje gedronken.

Menu

Een geruststellende gedachte: niet na hoeven denken of er iets te eten zal zijn dat je zakenpartner lust, 1nul8 heeft het. Bij de vraag wat nu echt de specialiteit is, is er geen eenduidig antwoord.

Fäbiän introduceert wel iets nieuws. De zogenaamde sushi-lunch. Binnen no-time staat de tafel vol met een selectie van heerlijke sushirollen en sashimi. Als zakelijke lunch is dit het nieuwe ding als het aan hem ligt. Op de menukaart vind je ook veel andere dingen, zoals gezonde broodjes met avocado en ei, salades of soepen. Al het eten staat binnen een kwartier op tafel, dus ook voor een snelle lunch kun je hier prima terecht.

Om de drie maanden wordt er een nieuwe kaart samengesteld door de koks, dus je hoeft er nooit hetzelfde te eten!

Entourage

Ook qua zitplaats is er afwisseling mogelijk. Zo is er een gedeelte met veel licht, hoge tafels in een informele setting. Loop je iets verder, dan loop je tegen lage tafels aan met een zakelijkere sfeer. Helemaal achterin de zaak is er een lounge gerealiseerd die ook af te huren is voor feesten en borrels. Echter lijkt deze lounge ook uitermate geschikt om zakelijk te lunchen, aangezien er veel privacy is en de akoestiek is prettig.

Met 147 zitplaatsen is 1nul8 een grote zaak, desalniettemin voelt het erg persoonlijk aan. Personeel is betrokken bij de gast en kwaliteit en vriendelijkheid staan voorop. Dit maakt dat dit restaurant geschikt is om zowel met je collega’s, maar ook met een zakenrelatie te gaan zitten. Verwacht simpelweg goed eten met de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Waar staat dit restaurant voor?

Fäbiän wil zijn gasten het gevoel geven dat ze willen terugkomen. En dat willen wij wel: voor een (tikkeltje informele) zakelijke lunch is dit de uitgelezen plek om lekker, gezond en snel te kunnen lunchen!

Wat vind jij belangrijk tijdens een zakelijke lunch en waar let je op? Laat het ons weten!

Deel dit artikel

Laura Melenhorst

Hoi, mijn naam is Laura en binnen SmartUp Network schrijf ik over Hospitality. Dus wil je weten waar je heerlijk kan ontbijten, lunchen, dineren of borrelen met je zakenpartner(s)? Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.