Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

7 Februari 2018: Inspiring Influencer #6

February 7, 2018 @ 7:00 pm - 10:00 pm

€30

SmartUp Network – Inspiring Influencer #6

 

Wij trappen het jaar af met een waanzinnig SmartUp Network event op 7 februari 2018: Inspiring Influencer #6. Op grote hoogte met een spectaculair uitzicht, middenin het centrum van Rotterdam, verwelkomen wij jullie om 19:00 uur op het kantoor van Rabobank Rotterdam en maak je kennis met de eerste Inspiring Influencer van 2018!

Be informed, get inspired

Onze hoofdgast van het event Inspiring Influencer #6 is: business influencer Marjan Heemskerk, ook bekend als The Happy Financial.

We interviewen Marjan over haar carrière en ondernemerschap. Je komt alles te weten over hoe zij haar business doet en waardoor ze de top heeft bereikt en dit combineert met een gelukkig leven. Allemaal om jou te inspireren, tips te geven waardoor jij SUCCESVOL wordt met wat je doet!

Money, money, money…..Dit is wat je kunt verwachten!

Na deze avond loop je de deur uit met een dosis inspiratie en boordevol tips waar je het komende jaar echt wat mee kunt!

Marjan is hét perfecte rolmodel als het gaat om het roer omgooien terwijl je een prachtige carrière hebt, een blog beginnen uit het niets en binnen een jaar enorm succesvol ermee worden en inhoudelijk heeft ze echt nuttige tips voor zowel ondernemers als niet-ondernemers over financiële zaken.

En, er is geen andere locatie waar je beter kunt praten over geldzaken dan bij een bank. Rabobank Rotterdam aan de Blaak 333 opent deze avond exclusief haar kantoordeuren voor de gasten van SmartUp Network. Naast een leuk programma, ben je deze avond gegarandeerd van een fantastisch uitzicht over Rotterdam, want we zitten op de bovenste verdieping!

Kortom, alle reden om te komen naar Inspiring Influencer #6.

Wacht niet te lang met het aanschaffen van je ticket, want je kent ons inmiddels; onze Inspiring Influencer events worden door jullie zó goed bezocht dat ze elke keer zijn uitverkocht! Bekijk hier het laatste event bij Breeman MINI http://bitly.nl/0QAMR

Koop je kaartje NU via de Eventbrite-link, want wij verwachten ook dat deze editie UITVERKOCHT zal zijn.

Over Marjan Heemskerk – The Happy Financial

Marjan (1985) startte haar carrière in 2003 als accountant bij één van de grote accountantskantoren (PWC).

Ondertussen studeerde ze aan de Nyenrode Business Universiteit en rondde daar haar Master Accountancy en vervolgens Post-Master Accountancy af.

In 2014 mocht ze zich inschrijven als Register Accountant (RA) bij het NBA.

Als hobby begon Marjan in september 2016 the happy financial. Onder het motto ‘making finance fun and easy’, startte Marjan met de eerste blogs over personal finance. Al snel volgde blogs voor (startende) ondernemers met daarin financiële tips.

Inmiddels is zij een veelgevraagd spreker over onder andere haar weg van accountant naar blogger en ondernemer.

Want hoe doe je dat? Een bedrijf opbouwen uit niets? En hoe verdien je geld met bloggen en vloggen? Vraag zelf Marjan wat je wil weten en kom naar Inspiring Influencer #6.

Over Rabobank Rotterdam – Voor een vliegende start!

Als je voor jezelf begint, heb je vaak behoefte aan advies. Onze ervaren adviseurs beschikken niet alleen over uitgebreide kennis over het beginnen van een eigen onderneming, maar weten ook wat er speelt in onze regio en waar jouw kansen liggen. Omdat je meteen aan de slag wilt, kun je bij ons – direct na registratie bij de KvK – een zakelijke bankrekening met startersvoordeel openen. Ook organiseren we regelmatig startersbijeenkomsten zoals de StartOp masterclasses waar je nieuwe kennis opdoet encollega starters ontmoet en werken we samen met verschillende partijen om het ondernemerschap in Rotterdam e.o. te stimuleren.

Heb je vragen? De adviseurs beantwoorden deze graag op Inspiring Influencer #6.

The only way is Up

Inspiratie, kennis delen, netwerken en empoweren! Deze avond is bedoeld voor zowel ondernemers als ambitieuze carrièretijgers die geïnspireerd willen worden door onze hoofdgast, de locatie én elkaar! Het event is bij uitstek geschikt om je netwerk te verrijken, omdat je hier likeminded people vindt en een passie hebben voor lifestyle & business.

Ook dit keer belooft Inspiring Influencer een toffe en inspirerende avond te worden waar je jezelf en andere girlbosses leert kennen en naar huis gaat met een goed gevulde goodiebag!

Aarzel geen moment, want dit wil je niet missen! Koop je kaartje via deze link op Eventbrite.

 

Details

Date:
February 7, 2018
Time:
7:00 pm - 10:00 pm
Cost:
€30
Event Tags:
,
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-smartup-network-inspiring-influencer-6-41701702916

Organizer

SmartUp Network
Email:
info@smartupnetwork.nl

Venue

rabobank rotterdam
Blaak 333
Rotterdam, Zuid Holland 3011 GB Netherlands
+ Google Map