Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inspiring Influencer #4

June 21, 2017 @ 7:00 pm - 10:30 pm

25€

Versterk je boodschap en girlboss-uitstraling met een MINI

Woensdagavond 21 juni zijn wij vanaf 19:00 uur te gast bij Breeman MINI in Rotterdam; Europa’s grootste MINI dealer! SmartUp Network organiseert op deze toffe locatie het carrière- en lifestyle- event Inspiring Influencer!

Deze avond nodigen wij businessbabe en fashion influencer Kim Stolk uit om jullie te vertellen hoe je ervoor zorgt dat jouw verhaal klopt met hetgeen je wilt uitstralen. Daarnaast leer je welk MINI model het beste bij jouw persoonlijkheid past.

Deze avond is bedoeld voor zowel ondernemers als ambitieuze carrièretijgers; vanavond gaat het erom dat je weet welke keuzes je kunt maken om jouw lifestyle als girlboss nog meer te versterken!

Meet onze business influencer! 

Ondernemer Kim Stolk is zelfbenoemd ‘content geek’. Als content strateeg adviseert zij bedrijven hoe ze hun missie en doelstellingen moeten verwoorden richting de markt en hoe zij ervoor zorgen dat de inhoud klopt met hetgeen zij willen uitstralen. Kim mag inmiddels mooie, grote opdrachtgevers als Stedin, Het Industriegebouw, Hogeschool Rotterdam haar naam schrijven!

Kim is tevens oprichter en chief editor van de populaire fashion & lifestyleblog Hotterdan waar zij met haar team op dagelijks duizenden volgers laat weten wat de beste hotspots zijn en hoe je het beste voor de dag komt.

Kortom, Kim is dé influencer bij uitstek en laat ons bij Breeman MINI zien dat inhoud en buitenkant goed samengaan. Woensdagavond 21 juni vertelt ze jou hoe jij dit het beste kunt toepassen op de werkvloer en je persoonlijke leven.

Dit kan je verwachten…en winnen!

Deze avond introduceren wij voor het eerst een real life experience waar jij zelf aan kan deelnemen. Aan de hand van MINI’s in de showroom kan je namelijk zelf testen wat voor type carrièretijger of ondernemer jij bent.

Het belooft een toffe en inspirerende avond te worden waar je jezelf en andere girlbosses leert kennen en ook nog eens een mega..ehhhmm… MINI-prijs kunt winnen. Uiteraard ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag!

When M O N E Y is your thing… 

Je ticket is geld waard; met jouw entreekaart krijg je ook nog eens toegang tot het leuke festival Hippyval op zaterdag 2 juli.

Aarzel geen moment, want dit wil je niet missen! Koop je kaartje via onderstaande button.

 

We can’t wait to meet you at Breeman MINI! ⚡

 

Organizer

SmartUp Network
Email:
info@smartupnetwork.nl

Venue

Breeman MINI
Autolettestraat 20
Rotterdam, 3063NP Netherlands
+ Google Map
Website:
http://www.breeman.mini.nl/nl_NL/home.html