Deniece von Harras

RMF_2658

Deniece (’81), eigenaar van NXT business en oprichter van NL Zakenvrouwen en SmartUp Network, heeft een passie voor verbinden en inspireert mensen graag naar de volgende stap in hun carrière. Daarnaast staat diversiteit in het bedrijfsleven hoog op haar agenda.

Door haar eigen ervaringen in het bedrijfsleven als fiscalist en als ondernemer motiveert en stimuleert Deniece andere mensen naar de volgende stap in hun carrière door te kijken naar de talenten die iemand bezit. Het is dan ook een logische stap dat zij met SmartUp Network ambitieuze carrièretijgers en ondernemers direct in contact brengt met invloedrijke en ambitieuze mensen en bedrijven, die hen letterlijk op weg helpt via interessante blogposts en events waaraan je kunt deelnemen.

Een grote mijlpaal behaalde zij in oktober 2014 toen zij de Aanmoedigingsprijs voor talentvolle ondernemers van Etnische Zakenvrouwen Nederland won en door de jury werd beoordeeld op ondernemerschap, strategie en visie, financiën, durf en daadkracht. Dat 010 Zakenvrouwen (de businessclub onder de label van NL Zakenvrouwen) na 5 jaar sinds de oprichting de grootste en snelstgroeiende businessclub van de regio Rotterdam is, is de tweede mijlpaal!

De afgelopen jaren zijn er over haar interviews verschenen in o.a. het Financieele Dagblad, Metro Rotterdam, FAB Magazine, Grazia. Daarnaast treedt zij regelmatig op als public speaker en geeft zij workshops over ondernemerschap, personal branding en corporate branding op evenementen zoals de Startersdag van de Kamer van Koophandel, de Nederlandse Carrièrebeurs, Global Entrepreneurship Week en voor Het Sprekershuys.Voor interviews of boekingen kun je Deniece direct bereiken op deniece@smartupnetwork.nl

Klik hier voor alle artikelen van Deniece

 

Deel dit artikel