Over SmartUp Network

SmartUp Network inspireert en informeert jou met blogposts en events over je loopbaan en het ondernemerschap. En, als je klaar bent voor een nieuwe baan, dan helpen wij jou daar ook mee!

Wij geloven dat rolmodellen essentieel zijn voor de stappen in je carrière. Daarom schrijven wij business blogs, organiseren wij events die gericht zijn op je carrière & netwerken én hebben leuke vacatures voor je bij de tofste bedrijven als je klaar bent voor een nieuwe job!

De rolmodellen die bijdragen aan SmartUp Network werken in het bedrijfsleven of zijn ondernemer. De content is dus gebaseerd op echte ervaringen, waardoor je dus een nog beter beeld krijgt hoe je naar de top komt!

In onze reviews van onze blogs en vlogs laten wij zien wat wij voor jou de beste bedrijven, merken en events vinden die jou helpen bij de volgende stappen in je carrière.

Mocht je zelf een merk of bedrijf vertegenwoordigen die je wilt terugzien op SmartUp Network? Of wil je een vacature delen via onze website en netwerk? Stuur dan een mail naar deniece@smartupnetwork.nl of vul het contactformulier hieronder in.

Wil je meer weten over de oprichter van dit platform? Lees dan hier het verhaal van Deniece von Harras.

Jouw naam (verplicht veld)

Jouw e-mailadres (verplicht veld)

Onderwerp

Jouw boodschap

[recaptcha]

Deel dit artikel