Inspiring Influencer #1 was een succes!

By  |  0 Comments

Vorige week dinsdagavond 13 september organiseerden wij de kick-off van het terugkerende carrière event Inspiring Influencer. Deze eerste avond vond plaats in het nieuwe kantoor van Hashtag Workmode in Rotterdam.

Ondanks de zomerse temperatuur van 30 graden was de avond uitverkocht en waren er ruim 50 ambitieuze ondernemers én carrièretijgers aanwezig. Zij luisterden naar het inspirerende verhaal van Jennie Gielen, Esmee Trouw en Emilie Sobels en kregen tips over onder andere het gebruik van social media, het durven doen en het samenwerken met verschillende merken.

PinkyRose werd samen met Bobby’s Gin dé cocktail van de avond, gemixt en geserveerd door Manic Organic. Na de vragen vanuit de zaal en het delen van tips & tricks was er tijd om te netwerken en nieuwe mensen te leren kennen. Tegen het einde van de avond ging iedereen naar huis met nieuwe inzichten, contacten én een goed gevulde goodiebag!

Wij kijken met trots terug op een eerste succesvolle avond en bedanken nogmaals Emilie, Esmee en Jennie voor hun bijdrage! Geniet nog even na met de toffe aftermovie en bekijk hier de foto’s.

Wil je er volgende keer weer bij zijn? Hou dan onze website, Facebook-pagina en nieuwsbrief in de gaten!

inspiring-influencer-1-5inspiring-influencer-1-38

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.