Inspiring Influencer #5: dit is wat je hebt gemist! – Part 1

By  |  0 Comments

Woensdagavond 6 september begon om 19.00 uur begon Inspiring Influencer #5 bij Breeman MINI in Rotterdam. Allemaal enthousiaste dames stroomden binnen om het verhaal van Kirsten Gorter, social & digital manager van H&M, te horen. Chinouk Thijssen was een van deze ladies en vertelt je hoe het was! 

Vorige week ging ik naar het evenement waar ik al een tijdje naar uitkeek. Het was de vijfde editie van Inspiring Influencer en de tweede keer dat Breeman Mini in Rotterdam de locatie was. De vorige keer had ik zulke leuke vrouwen ontmoet en was ik met zo’n dosis energie en enthousiasme naar huis gegaan dat ik er nu ook weer bij wilde zijn.

De influencer van de avond

Deze keer had Deniece von Harras een spreker uitgenodigd die meteen mijn interesse wekte, namelijk Kirsten Gorter, de social & digital manager van H&M. Laat H&M nou een van mijn favoriete winkels zijn en social media mijn grootste verslaving… Ik wist meteen dat dit een toffe avond zou worden.

Inspiring Influencer #5 

Aankomen in stijl

Omdat het best een eind lopen is van de metrohalte Kralingse Zoom naar Breeman MINI was een speciale shuttle service van MINI waar je gebruik van kon maken. Bij het station stond het MINI-team al op je te wachten om jou volledig in stijl naar de locatie te brengen. Eenmaal op het evenement aangekomen zat de sfeer er al goed in. Zoals altijd waren de hapjes en drankjes keurig verzorgd. Echt Instawaardig ook. Inspiring Influencer #5 was niet voor niets helemaal uitverkocht.

Het woord is aan Deniece & Kirsten

Als ik Deniece of Kirsten had geheten zou ik waarschijnlijk heel nerveus zijn geweest met zo’n groot publiek, maar bij beiden was hier niks van te merken. De influencer van de avond, Kirsten Gorter, werkt anderhalf jaar als social & digital manager voor H&M en na deze avond was ik helemaal enthousiast over haar baan, want wat komt er een hoop bij kijken en wat klinkt het tof! Nadat Deniece von Harras haar de bloemetjesjurk van het lijf had gevraagd mocht het publiek ook vragen stellen.

Let’s play a game!

In de pauze was het tijd voor een MINI Game, waarbij we een originele foto moesten maken, in, op, onder of naast een van de MINI, die we met een leuk onderschrift erbij op Instagram moesten delen met o.a. de hashtag #smartladiesdrivemini.

Van tevoren schreef je op hoeveel volgers je op dat moment had zodat je in een categorie kon worden ingedeeld en aan het eind van de avond won iemand uit elke categorie een gratis kaartje voor de volgende Inspiring Influencer (ik was de winnaar van mijn categorie – YES!!!). Maloe van Lulu on the Blog ging ervandoor met de hoofdprijs: een weekend weg in een MINI!

 

Dit was Inspiring Influencer #5

Inspiring Influencer is een van mijn favoriete evenementen voor ondernemers en carrièretijgers en ik kan niet wachten tot bekend wordt gemaakt wanneer de volgende editie is en wie er dan komt spreken. Als ik niet ben geweest ben ik echt bang dat ik iets heb gemist. Het is altijd inspirerend, gezellig, goedverzorgd en een avondvullend programma dat eigenlijk veel te snel is afgelopen.


Chinouk Thijssen (1983) komt uit Rotterdam, werkt als freelance redacteur, schrijft young adult-thrillers en vertelt op haar BookTube-kanaal welke je boeken je echt niet mag missen. Ze is heel actief op social media en in het voorjaar van 2018 verschijnt haar nieuwe boek bij Clavis Uitgeverij.

Chinouk Thijssen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.