Inspiring Influencer #5: dit is wat je hebt gemist! – Part 2

By  |  0 Comments

Woensdagavond 6 september begon om 19.00 uur begon Inspiring Influencer #5 bij Breeman MINI in Rotterdam. Allemaal enthousiaste dames stroomden binnen om het verhaal van Kirsten Gorter, social & digital manager van H&M, te horen. ILITSYA was een van deze ladies en vertelt je hoe het was! 

Op woensdag 6 September was ik bij de vijfde editie van Inpiring Influencer. De maan was vol en zo ook de showroom van Breeman MINI. Niet omdat die showroom nou zo klein is, maar omdat het evenement met 100 bossbabe bezoekers compleet was uitverkocht.

Met als thema van de avond: Social Media & PR – zo ga jij viral, is dat natuurlijk niet verrassend, want welke moderne onderneemster wil er nu niet viral gaan met haar bedrijf?? Ikzelf: als zangeres, muziek producer en lingerie-ontwerpster (met ietwat exhibitionistische trekjes) zijnde, voelde me in elk geval geroepen en bestelde dus meteen een ticket.

Inspiring Influencer #5: dit is wat je hebt gemist! - Part 2 Inspiring Influencer #5: dit is wat je hebt gemist! - Part 2

Bossbabe van de avond

De guest of honour was deze avond Kirsten Gorter: Social & Digital manager @H&M, maar vooral gezellige Glitter Girl. Wat mij het meest is bijgebleven aan haar verhaal is hoe het vooral de onverwachte kansen waren die op haar pad kwamen en haar carrière verder hielpen. Terwijl de kansen waarvan je denkt ‘dit wordt m’ het dan weer juist niet werden (of zo leek het tenminste even op dat moment).

Ze bracht een inspirerende boodschap om hard te blijven werken voor de dingen die je leuk vindt en alle kansen aan te grijpen. Maar vooral jezelf en al jouw amazing bossbabe vibes via de beschikbare social kanalen te laten zien en te delen met de wereld. En het viral gaan… tja dat blijft toch een beetje een mysterie, waarvan eigenlijk niemand de echte formule heeft ontdekt. Wel weet ik nu dat originele, opvallende, verzorgde Instagram posts de meeste kans maken op een lot in de viral-loterij.

A big MINI Game

Zoals ik na de vorige editie gewend ben werd het inspirerende interview gevolgd door een inspirerende game. We konden met een van de mooie MINI wagens een foto maken voor onze Instagram. Oh, en wat een fun was dit! De MINI is toch wel een beetje de volwassen equivalent van een roze fiets met glitter wielen.

Dus wij op zoek naar de mooiste auto voor de mooiste foto, want wie hierop de meeste hartjes ontving (per aantal volgers categorie) kreeg een leuke prijs. Mijn enige advies voor een toekomstige editie zou zijn om deze game vroeger op de avond te plannen. Dan had ik in elk geval iets meer dan 10 minuten gehad om de likes op mijn post te ontvangen na het plaatsen. 😉

Inspiring Influencer #5: dit is wat je hebt gemist! - Part 2 Inspiring Influencer #5: dit is wat je hebt gemist! - Part 2 Inspiring Influencer #5: dit is wat je hebt gemist! - Part 2

Recap Inspiring Influencer #5

Al met al weer een geweldige avond op een geweldige locatie en heerlijk verzorgd met hapjes, drankjes en een leuke goodiebag. Thanks SmartUp Netwerk voor de organisatie van een wederom inspirerend evenement waar ik veel nieuwe en zelfs een aantal online contacten in het echt heb mogen ontmoeten.

On to the next!


ILITSYA is een Nederlands-Australische zangeres, songwriter en elektronische muziek producer uit Rotterdam. Ze geeft zangles als vocal coach bij haar eigen onderneming en ontwerpt daarnaast ook luxe lingerie voor het merk StarDust Lingerie.

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.